Antras

Suplement ushqimor

ID : 28

Categories : Health

Tags: Health

Për të rriturit - 2 kapsula në ditë. Ruani në një vend ku nuk mund ta arijnë fëmijët! Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore! Të ruhet në paketim origjinal, në vend të thatë dhe në temperaturë dhome! Mos e përdorni suplementin e ushqimit si zëvendësim të një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar!

Naturally & Without Side Effects