Shurup Unifar Baby *100 ml

Suplement ushqimor me veti qetesuese, ruajne funksionimin e sistemit nervor qendror dhe promovojne cilesine e gjumit.

ID : 27

Categories : Health

Tags: Health

Femijet 3 muaj – 3 vjec- 2.5 ml, 2 here ne dite. Femijet 3-12 vjec- 5 ml, 2 here ne dite. Femijet nga mosha 12 vjec dhe personat e rritur – 10 ml, 2 here ne dite. Te tundet mire para perdorimit.

Permban ekstrakte te valerianit dhe Humulus lupulus.