Folinex * 30 kapsula

Suplement ushqimor me acid folik , Quatrefolic ( 400 μg) dhe vitamin B12 (1000 μg)

ID : 25

Categories : Health

Tags: Health

Rekomandohet per perdorim te brendshem , 1 kapsule ne dite pas ushqimit..

Shiko fleteudhezuesin.