Fraunan * 30 kapsula

Suplement ushqimor, Vitamina dhe kompleks mineralesh për gratë shtatzëna.

ID : 24

Categories : Health

Tags: Health

Për gratë gjatë shtatëzënësisë dhe gjidhënies 1 kapsula në ditë. Të ruhet në një vend të paarritshëm për fëmijët! Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore! Ruhet në paketim origjinal, në vend të thatë dhe në temperaturë dhome! Mos e përdorni suplementin ushqimor si zëvendësim të një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar!

Shiko fleteudhezuesin.