Gripostop * 100 ml (per femije)

Suplement ushqimor rekomandohet gjate gripit dhe ftohjes se zakonshme duke fortesuar aftesine mbrojtesenatyrore te organizmit dhe sistemit imunitar

ID : 20

Categories : Health

Tags: Health

Femijet 1-3 vjec – 2.5 ml, 2 here ne dite. Femijet 3-6 vjec- 2.5 ml, 3 here ne dite. Femijet 6-12 vjec 5 ml, 2 here ne dite Femijet nga mosha 12 vjec dhe personat e rritur- 5 ml 3 here ne dite.

Strengthening immunity