Mycotreat 4 lloje

MYCOTREAT rekomandohet për trajtimin e infeksioneve gjenitale

ID : 19

Categories : Health

Tags: Health

MYCOTREAT rekomandohet për trajtimin e infeksioneve gjenitale (vaginitit) të shkaktuara nga majat (shpesh Candida), trichomonas dhe superinfeksionet me baktere të ndjeshme ndaj klotrimazolit

Shiko fleteudhezuesin.